Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αφιέρωμα της Trivago στην Τήνο

Η Maria Dimitriou κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Αφιέρωμα της Trivago στην Τήνο Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016 Αφιέρωμα στον θρησκευτικό τουρισμό στην Ελλάδα κάνει το site της trivago.gr. Μεταξύ άλλων αναφέρει το αφιέρωμα. Ο θρησκευτικός τουρισμός δεν είναι trend,…
tinostoday.gr




Αφιέρωμα στον θρησκευτικό τουρισμό στην Ελλάδα κάνει το site της trivago.gr. Μεταξύ άλλων αναφέρει το αφιέρωμα. Ο θρησκευτικός τουρισμός δεν είναι trend, είναι μια εναλλακτική μορφή τουρισμού που πηγάζει από την ανάγκη των πιστών να γνωρίσουν τη μεγαλοπρέπεια της πίστης τους και να έρθουν πιο κοντά στη θρησκεία τους.
Αναλυτικά για την Τήνο αναφέρει:



Ιεροί χώροι και εκκλησιές αφιερωμένοι στην Παναγία στην Τήνο

Η Τήνος είναι ταυτισμένη με την Παναγία. Το νησί των Κυκλάδων είναι άλλωστε αναγνωρισμένο ως ιερό από το 1971 και κάθε χρόνο το επισκέπτονται πολλές εκατοντάδες χιλιάδες προσκυνητές. Η Τήνος διαθέτει 1300 περίπου εκκλησίες και ξωκλήσια. Ορθόδοξες ή Καθολικές, καθέδρες ή μικρά εκκλησάκια, ξεχωρίζουν για την απλότητα και την καλαισθησία τους και αντανακλούν τη βαθιά ανάγκη του ντόπιου για προσωπική επαφή με το Θείο. 

Το προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας της Τήνου (Παναγίας της Τήνου) είναι το σημαντικότερο ορθόδοξο προσκύνημα στην Ελλάδα και ένα από τα πιο γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας χτίστηκε στο σημείο που βρέθηκε η Εικόνα της του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μετά από όραμα της Μοναχής Πελαγίας.


ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ
ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ

Ιερά Μονή Θεοτόκου (Κεχροβούνι)Μονή Ουρσουλινών (Λουτρά)
Μονή Αγίας Τριάδας (Γύρλα Χώρας)Μονή Ιησουϊτών (Λουτρά)
Μονή Κυρά Ξένης (Πάνορμος)Μονή Φραγκισκανών (Μέση)
Μονή Καταπολιανής (Υστέρνια)Μονή Ιεράς Καρδίας του Ιησού (Εξώμβουργο)
Παναγία Βουρνιώτισσα (Αγάπη)Παναγία Βρυσιώτισσα (Άγιος Ρωμανός)
Αγία Βαρβάρα (Σμόβολο Χώρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις