Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η ΚΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ GLORY HOLE!!! της Μαρίας Αμανατίδου *

πηγή : http://www.onestory.gr/post/29997616802/glory-hole

Η ΚΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ GLORY HOLE!!!

της Μαρίας Αμανατίδου *
.
Η Κόρα δεν ήταν πάντα Κόρα! Παλιά ήτανε Κοραλία!
Στο νησί της ήτανε Κοραλία. Η μαμά της ήθελε να την πούνε Ευαγγελία, αλλά ο μπαμπάς της που ήτανε ναυτικός από τους πιο παλιούς και κοσμογυρισμένους επέμενε να την βγάλουν Κοραλία! Δεν είχε δει πολλά κοράλλια στα ταξίδια του. Σε κάτι βρωμερά φορτηγά μηχανικός ήτανε ο καημένος!
Κοράλλι είδε πρώτη φορά στο λαιμό μια μουλάτας πόρνης στην Κούβα. Το όνομα της δεν το θυμόταν φυσικά. Θυμόταν τους γοφούς της όταν χόρευε σε εκείνο το μπαρ. Θυμόταν τους γοφούς της όταν την έστησε στα τέσσερα. Η γυναίκα του ποτέ δεν καθόταν στα τέσσερα. Το θεωρούσε αμαρτία. Μόνο ανάσκελα στο κρεβάτι και για 5 λεπτά. Μετά σηκωνόταν , πλενόταν κι έκανε το σταυρό της , πριν κοιμηθεί. Μύριζε πάντα φαγητό και σαπούνι πράσινο. Η μουλάτα μύριζε γυναίκα.
Μετά τον έρωτα στο σκοτεινό δωμάτιο της ξαπλώσανε μαζί. Το πρωί πριν φύγει , άφησε παραπάνω χρήματα στο κομοδίνο. Την είδε να κοιμάται γυμνή και ήσυχη. Στο λαιμό της γυάλιζε μια όμορφη πέτρα. Έτσι έμαθε για τα κοράλλια! Λίγους μήνες μετά γύρισε στο νησί με ένα κολιέ από κοράλλια , ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως το παιδί θα το πούνε Κοραλία και ξανάφυγε για πάντα μετανάστης στην Αμερική.
Η μικρή Κοραλία δεν ήτανε άσχημη. Μαυροτσούκαλο. Λεπτή κι ατίθαση. Τα παιδιά την κορόιδευαν για το όνομα της. Την φώναζαν κόρα. Από το ψωμί. Όταν παίζανε βουτιές στο μικρό λιμανάκι πίσω από την εκκλησία, την άφηναν να βουτήξει πρώτη για να δούνε αν θα μουλιάσει. Η Κοραλία ήτανε πολύ στεναχωρημένη κι όλο ρωτούσε τη μαμά της πότε θα γυρίσει ο μπαμπάς και γιατί δεν την βγάλανε Βαγγελίτσα ή Ελένη ή όπως λένε όλα τα κορίτσια. Η μαμά της που επίσης ντρεπότανε για το όνομα αλλά δεν ήθελε να δώσει δικαίωμα στο παιδί, της απαντούσε ότι ο μπαμπάς πήγε στην Αμερική, θα τους στέλνει πολλά λεφτά κι ότι Κοραλίες λένε τις πολύ ωραίες που δείχνει ο σινεμάς τα καλοκαίρια στην πλατεία.
Η Κοραλία έχασε την παρθενιά της στα 14 από τον γιο του παπά. Τον Σωτήρη. Ο Σωτήρης ήταν ψηλός , ξανθός και ηλιοκαμένος σαν τους πρωταγωνιστές του σινεμά που φιλούσανε όλες τις Κοραλίες στο πανί και μετά έγραφε the end. Και έζησαν αυτοί καλά , δηλαδή, κι εμείς καλύτερα. Μόνο που στην περίπτωση του Σωτήρη το παραμύθι κράτησε όσο ένα καλοκαίρι. Μετά ο Σωτήρης έφυγε για την εκκλησιαστική σχολή , κι η Κοραλία έμεινε στο νησί περιμένοντας γράμμα του. Περίμενε 3 χειμώνες και τίποτα. Τον τέταρτο και πιο βαρύ, ήρθε γράμμα από τον πατέρα της που της έλεγε να πάει να τον βρει στην Αμερική. Η μάνα της δεν ήθελε αλλά η Κοραλία ήθελε.
Κι έτσι σε 3 μήνες βρισκόταν στην Αστόρια να πλένει πιάτα στο εστιατόριο ενός Έλληνα φίλου του πατέρα της. Ο φίλος ήτανε μουρντάρης και μεγάλο λαμόγιο. Η Κοραλία έπλενε στοίβες τα πιάτα. Το λαμόγιο πλήρωνε λίγα και τα έδινε στον πατέρα της. Η Κοραλία ονειρευόταν να το σκάσει και να γίνει σταρ του σινεμά αλλά δεν είχε λεφτά ούτε για να πάει στο σινεμά της γειτονιάς.
Η φίλη της η Τούλα που δούλευε κι αυτή στο εστιατόριο του λαμόγιου και του καθότανε κιόλας που και που για να βγάζει το κατιτίς παραπάνω, την λυπήθηκε!
-Έλα μαζί μου απόψε , να βγούμε , να χορέψουμε , να γνωρίσεις κανένα boyfriend. Έλα και δεν θα χάσεις. Η Τούλα δεν ήτανε πολύ όμορφη , αλλά ήτανε τσαχπίνα και πονηρή. Ντυνότανε πάντα πολύ πρόστυχα και έβαζε κόκκινη μπογιά στα χείλη της. Η Κοραλία ήτανε πολύ όμορφη αλλά θλιμμένη λόγω της ιστορίας με το Σωτήρη. Το βράδυ που βγήκαν μαζί άλλαξε η ζωή της Κοραλίας. Πήγανε σε club. Κανονικό , όχι φτηνιάρικο ελληνικό μπουζουξίδικο. Αμερικάνικο club.
Η Κοραλία ήπιε , χόρεψε , ζαλίστηκε και όταν πήγε στις τουαλέτες είδε μια περίεργη τρύπα στον τοίχο. Έβαλε το μάτι της και ξαφνικά ένα πέος ξεπήδησε από εκεί μέσα. Χοντρό ,μεγάλο και ροζ όχι λεπτό κι ασπρουλιάρικο σαν του Σωτήρη. Η Κοραλία στην αρχή τρόμαξε αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να το χαϊδεύει. Το λιμπίστηκε έτσι ροδαλό όπως ήτανε και ορθωμένο.
Ο ιδιοκτήτης του τότε της είπε: Taste it!
Η Κοραλία το έβαλε στο στόμα της όπως ένα γλειφιτζούρι. Στην αρχή δειλά-δειλά και απαλά και στη συνέχεια με πάθος και βιασύνη. Φοβότανε μη χάσει τη γεύση! Μέχρι που ξεπήδησε το άσπρο υγρό του, η Κοραλία δεν ήξερε τι έκανε. Πιο πολύ λειτουργούσε με το ένστικτο. Το βύζαξε μέχρι τέλους και ξεδίψασε με το υγρό του. Ο ιδιοκτήτης του πέους, προφανώς ενθουσιάστηκε κι αμέσως μετά την πεολειχία έριξε ένα κολλαριστό νόμισμα των 100 δολαρίων μέσα από την τρύπα. Η Κοραλία που δεν κατάλαβε τι έγινε , άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και προσπάθησε να βρει τον ιδιοκτήτη του πέους και του 100δολλαρου. Μάταια.
Λίγο αργότερα όταν η Τούλα έμαθε τα συμβάντα της τουαλέτας εντυπωσιάστηκε από την φίλη της και της είπε:
-Καλέ εσύ κάνεις την πίπα του 100δολαρου. Μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά. Θα το δοκιμάσουμε και αύριο βράδυ.
Το επόμενο βράδυ η Τούλα έμεινε μαζί με την Κοραλία στην τουαλέτα κι έγινε ακριβώς το ίδιο. Το πέος αυτή την φορά δεν ήτανε τόσο χοντρό αλλά ήτανε μακρύ και μαυριδερό. Η Κοραλία το κοίταξε προσεκτικά ενώ η Τούλα της έκανε νόημα να το βουτήξει αλλιώς θα το έπαιρνε η ίδια. Η Κοραλία αυτή τη φορά προσπάθησε να το βάλει όλο μέσα στο στόμα της και τα κατάφερε. Η Τούλα νόμισε ότι η φίλη της θα πνιγεί. Λίγα λεπτά αργότερα το σπέρμα του άγνωστου άνδρα τινάχτηκε πάνω στα πρόσωπο της Κοραλίας κι αυτόματα ένα 100δολαρο πετάχτηκε από την τρύπα προς την πλευρά της.
Μέσα σε λίγες εβδομάδες η Κοραλία έγινε διάσημη. Η τουαλέτα του club με το glory hole μπήκε στον «άτακτο» οδηγό πόλης της Νέας Υόρκης. Σύντομα η Κοραλία έγινε σταρ. Όλοι μιλούσαν για το στόμα της , χωρίς καν να έχουν δει τη φάτσα της. Έλεγε μόνο το όνομα της. Κόρα!!! Η Κόρα που δεν ήταν πια Κοραλία, μετακόμισε στο Μανχάταν. Έβγαζε πολλά λεφτά μόνο με το στόμα της. Χρόνια μετά άνοιξε το δικό της ινστιτούτο. Το ονόμασε Cora’s oral institute!
Αργότερα έστειλε και κάμποσα δολάρια στη μάνα της στο νησί για να χτίσει ένα εκκλησάκι. Της Αγίας Κοραλίας , έλεγε η μάνα της με υπερηφάνεια στο νησί που νόμιζε ότι η κόρη της ήταν οδοντίατρος ή κάτι με το στόμα τέλος πάντων.
.
Η Μαρία Αμανατίδου είναι δημοσιογράφος, μητέρα και δημιουργός του Provocateur Magazine. Έχει πάρει μέρος στην ομαδική έκδοση «19 νέα βήματα», εκδόσεις Ελευθερουδάκη, κι αυτές τις μέρες γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα. Ζει στη Θεσσαλονίκη.
[ e-mail ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις